Secretarul de stat Ștefan, interesat de o candidatură la Primăria Târgu Jiu

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan, a declarat că a fost inclus în sondajul PSD, pentru stabilirea unui candidat pentru Primăria Târgu Jiu la alegerile din anul 2024. Alături de acesta sunt sondate încă zece persoane.

„Am acceptat să fiu inclus în sondajul privind stabilirea unui candidat pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Suntem o echipă de oameni tineri, care știe ce își dorește în anul 2024, și anume de a candidatul și primarul orașului Târgu Jiu.

Ne confruntăm cu multe probleme în Târgu Jiu, care nu s-au schimbat deloc de când eu nu mai sunt consilier locale și pe care actualul primar le-a clamat în timpul primului mandat, atunci când veneam și propuneam soluții concrete. Au trecut aproximativ șase ani de zile de când acest oraș este cufundat în ambuteiaje și șantiere care nu se mai termină, cum este Calea Eroilor.

A fost o discuție că o să fiu inclus în sondaj, alături de alte zece persoane. Nu au fost discuții aplicate, decât strict informativ“, a spus Constantin Ștefan.

Vizualizări: 2,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: