Şedinţă cu scântei la CEO pe problema claselor ilegale!

Manu Tomescu, lider de sindicat la Termocentrala Rovinari, a anunțat că va merge, împreună cu câțiva lideri ai Federației Naționale Mine Energie, la comisia mixtă administrație-sindicate, pentru a protesta față de lipsa unor măsuri în cazul celor care au primit ilegal clase de salarizare. Un raport al CE Oltenia arată că peste o mie de oameni au încasat mai mulți bani lunar, deși nu se încadrau să primească noi clase de salarizare.
Marți, la ora 15, se va întruni comisia mixtă dintre sindicate și administrația CE Oltenia. „Vă aducem la cunoștință că am hotărât să mergem la această ședință și câțiva lideri din FNME, lideri care nu facem parte din comisie, dar care am protestat atunci împotriva acelor discriminări. O să mergem în fața Directoratului CE Oltenia și o să cerem să ne dea un răspuns în urma analizei și raportului făcute de administrație în urma protestelor noastre“.
Manu Tomescu a explicat că își dorește ca această problemă a claselor să fie soluționată înainte de începerea negocierilor pentru noul Contract Colectiv de Muncă. „Toți cei care ați fost neîndreptățiți și discriminați în urma acelor promovări aveți ocazia să veniți alături de noi, să facem o delegație din câțiva colegi și înainte de a începe discuțiile de pe ordinea de zi a comisiei, să îi cerem un răspuns domnului director general și Directoratului CE Oltenia, cu privire la promovările cu funcții și clase de salarizare, în urma cărora dumneavoastră ați fost umiliți și discriminați“, susține Manu Tomescu.

Vizualizări: 5,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: