Şedinţa de Consiliu Judeţean se ţine la Rânca

Consilierii judeţeni vor dezbate proiectele de pe ordinea zi la Rânca. Preşedintele Ion Călinoiu a convocat şedinţă de Consiliul Judeţean miercuri, 26 septembrie.la ora 11, la Rânca. Se pare că preşedintele Consiliului Judeţean o să urce împreună cu toţi consilierii pe vârful Păpuşa unde şeful judeţului vrea să amplaseze o cruce.

Pe ordinea de zi este şi proiectul de rectificare a bugetului pe anul 2012. Tot atunci va fi repartizată pe unităţi administrativ-teritoriale cota de 20%, precum şi suma reţinută din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pentru anul 2012 şi din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale estimate pe anul 2012 repartizate CJ Gorj de către directorul DGFP Gorj.

Banii pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru proiecte de infrastructură care necesită cofinanţare locală pare că vor ajunge toţi la primarul din Bustuchin, Ion Ciocea. Tot pe ordinea de zi mai este şi un proiect privind preluarea în administrarea Consiliului Judeţean Gorj a unor terenuri în vederea realizării investiţiei „Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Gorj”.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: