Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sediul CE Oltenia, mutat abia ieri la Târgu Jiu

Acţionarii Complexului Energetic Oltenia au aprobat abia în şedinţa de ieri mutarea sediului la Târgu Jiu, a dezvăluit  noul director general Laurenţiu Ciurel. La votul din şedinţa de luna trecută, Fondul Proprietatea s-a opus. În statutul CE Oltenia se prevede că sediul social poate fi mutat numai cu votul a 90% din acţionari. Cum Fondul Proprietatea deţine circa 20% din acţiuni, practic este nevoie de unanimitate de voturi pentru mutarea sediului. „Abia ieri s-a dat votul în unanimitate. A fost o surpriză că a fost de acord şi reprezentantul Fondului Proprietatea”, a spus Laurenţiu Ciurel.

Acesta susţine că mutarea propriu-zisă va avea loc în cel mult o lună în sediul fostului SNLO din Târgu Jiu. „Nu vreau să cheltuim nici un leu pentru această mutare şi trebuie să ne limităm la ce avem. Am văzut că se vorbea de achiziţia unor sedii care mai de care. Nu vom cumpăra nimic, ne vom muta în sediul SNLO”, a spus Ciurel.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: