Șef de secție nou la Spitalul Județean

Medicul primar Natalia Ișfan este noul șef de secție al Secției Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Conducerea unității a luat această decizie după ce medicul Maria Popescu și-a înaintat demisia.

Șefii Spitalului Județean spun că au găsit cu greu un medic care să-și dorească să coordoneze activitatea Secției Pediatrie. ”Având în vedere demisia doamnei doctor Popescu, fosta șefă la Secția Pediatrie, căreia îi mulțumim că a adus secția la nivelul la care este, am fost nevoiți să schimbăm medicul șef. Este destul de incomodă funcția de șef de secție, mai ales la Secția Pediatrie. Părinții sunt așa cum sunt, unii dintre ei mai recalcitranți, de cele mai multe ori nemulţumiţi, pe undeva îi înțelegem și pe dânșii, dar trebuie înțeles și corpul medical. Din cauza asta, nu s-au îngrămădit medicii pentru acceptarea acestui post. Și doamna doctor Popescu tocmai asta ne-a semnalat în momentul în care și-a depus demisia”, a declarat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Medicul pediatru Maria Popescu și-a dat demisia din funcția de medic șef, dar prestează în continuare activitate pe secție.

Natalia Ișfan este soția inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Ion Ișfan.

Vizualizări: 3,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: