Şef nou în primăria Târgu Jiu

Adrian Zamfirescu este noul şef al Direcţiei de Protecție Socială Târgu Jiu. Elena Crețan, cea care a ocupat până acum interimar funcția de director, şi-a dat demisia. Zamfirescu a fost delegat printr-o dispoziție a primarului din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, și va ocupa temporar această funcție.  

Zamfirescu a fost uns în fruntea Direcției de Protecție Socială din Târgu Jiu la mijlocul săptămânii trecute, asta după ce Elena Crețan și-a înaintat demisia. Fostul șef din SNLO a fost auditor în cadrul Direcției de Protecție Socială din Târgu Jiu, însă în ultima vreme a prestat activitate la Direcția de Patrimoniu, ca director adjunct. "Am început activitatea începând de miercuri, 27 ianuarie. Este vorba de promovarea mea temporară în funcția de director. Primarul a dat o dispoziție", a spus Adrian Zamfirescu.  

Curios este faptul că, după ce și-a dat demisia, Elena Creţan şi-a luat concediu de odihnă. Fosta directoare va rămâne în cadrul instituţiei ca jurist. Postul de director al Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu nu poate fi ocupat prin concurs. Asta pentru că titulară este Teodora Ciobanu, fosta directoare, care în prezent este cercetată de procurorii DNA Craiova. Oamenii legii o suspectează că făcea angajări sau promovări la Direcția pe care o conducea în schimbul unor sume de bani."Funcția de director este o funcție temporar vacantă până la finalizarea procesului aflat pe rolul instanțelor de judecată al titularului, Ciobanu Teodora. În cazul domnului Adrian Zamfirescu, ca și în cazul anterior, este vorba de o exercitare cu caracter temporar, dispusă ca o măsură cu caracter tranzitoriu. Măsura a fost luată în vederea eficientizării activității", a declarat Lavinia Trușcă, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu Jiu.

Ciobanu a fost reținută și, ulterior, arestată preventiv pentru scurt timp în luna mai 2015. De atunci fost șefă a Direcției de Protecție Socială se află sub control judiciar.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: