Şefa femeilor din PNL, acuzată de Buzianu că-i rupe afişele

Liberala Mădălina Ciolocoi a răspuns la Radio Infinit acuzațiilor aduse de primarul din Tismana, Costel Buzianu, că i-ar fi rupt acestuia afișele și că ar fi încercat să îi convingă pe oameni că orașul va rămâne fără bani dacă îl vor vota tot pe actualul primar. Liberala candidează pentru un post de consilier județean şi a afirmat că nu se înjosește să îi rupă afișele primarului.

Reporter: Domul primar Costel Buzianu din Tismana vă acuză că i-ați rupt afișele. Aşa este?

Mădălina Ciolocoi: Eu într-adevăr sunt candidat la Consiliul Județean din partea USL-ului şi în zona mea intră și orașul Tismana. M-am deplasat împreună cu staff-ul de campanie împreună cu candidatul USL-ului la primărie, am fost în zonă, dar nu mă înjosesc la a merge să rup afișele domnului Buzianu. Din câte am constatat eu afișele domnului Buzianu nu erau rupte, ci cele ale domnului Budică erau rupte. Nu mă înjosesc să rup acele afișe pentru că domnul Buzianu nu reprezintă pentru mine o persoană extrem de importantă astfel încât să-i rup afișele. Noi am pus afișe lângă afișele în care figurează domnul Buzianu, să nu acuze tismănenii pentru că nu i-au spus așa ceva.

Rep.: Dacă oamenii nu i-au spus, de unde sunt aceste acuzații?

M.C.: Acuzațiile nu vin din partea oamenilor, ci din partea domnului primar, care probabil s-a speriat de campania foarte bună pe care o face USL-ul în zona respectivă. Eu sunt un om extrem de serios care își vede de campanie și probabil încearcă o intimidare pentru că se vede depășit de situație.

Rep.: Cum o să vă desfășurați campania în continuare?

M.C.: Îl asigur pe domnul primar Buzianu că o să îmi văd de campanie în continuare, că nu o să scape așa de ușor de mine ca și om de campanie, însă îl asigur că nu mă înjosesc și nu am timpul necesar să rup afișele dumnealui. De multe ori nici nu am văzut pe unde este afișat, nici nu mă uit după afișele dumnealui, mă uit după ale noastre sau dacă mai există.

Rep.: Ce îi recomandați domnului Buzianu?

M.C.: Îl invit pe domnul Buzianu să își facă o campanie civilizată și să mă respecte pentru că și eu îl respect pe dumnealui. Eu am expus în campanie de la om la om ideile, principiile și planurile USL-ului pentru Tismana. Îi urez succes, dar aș vrea să dea dovadă de multă maturitate și de respect.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: