Șefi noi în Poliția Gorj

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de șefi.
Este vorba de postul de adjunct al șefului Poliției Municipiului Târgu Jiu, precum și de conducerile Secției 1 Poliția Rurală Târgu Jiu și Secția 3 Poliția Rurală Motru. Recrutarea este din sursă internă.

Postul de adjunct de la Târgu Jiu este destinat ofițerilor de poliție care au studii universitare în științe juridice, administrative, economice sau în științe militare, informații și ordine publică, precum și un master în management sau în specialitatea studiilor.

În plus, candidații trebuie să fie cel puțin inspector principal de poliţie, cu minimum 7 ani vechime în MAI și care au obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

Cererile de participare la concurs se depun electronic, până la data de 10 august, ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare.

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se va desfășura la sediul IPJ Gorj, în data de 31 august. Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7.00.

Vizualizări: 12,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: