Şefi noi la tribunal, parchet şi judecătorii din Gorj

Schimbări la instanţele din Gorj. Michaela Teodorescu este noul procuror şef la Parchetul Judeţean, Anişoara Bucică - preşedinte la Tribunalul Gorj (potrivit unor surse neconfirmate oficial), iar Elena Popescu - preşedinte la Judecătoria Târgu Jiu. La Judecătoria Târgu Cărbuneşti noul preşedinte este Carmen Mihaela Merişescu.

Institutul Naţional de Magistratură a afişat rezultatele concursurilor susţinute pentru funcţii de conducere la instanţele din Gorj. Potrivit primelor informaţii, Anişoara Bucică este noul preşedinte al Tribunalului Gorj, cu o medie de 8,83. Pentru acest post au mai candidat Ionescu Remus Gheorghe, Radu Gheorghe şi Sarcină Laura Mihaela, toţi cu medii peste 8.00.

Fostul preşedinte al Tribunalului Gorj, Florin Encescu, nu a avut dreptul să mai candideze pentru această funcţie, având deja două mandate. În schimb, a fost singurul candidat pe postul de vicepreşedinte, pe care l-a obţinut cu nota 8,60.

Trei concurenţi au fost pentru postul de preşedinte al Judecătoriei Târgu Jiu, care a fost câştigat de Elena Popescu, cu nota 8,92. Pentru acelaşi post au mai candidat Cruceru Liliana Maria şi Popescu Bejat Lucian, care au avut medii peste 7.00.

La Judecătoria Târgu Cărbuneşti singurul candidat a fost Carmen Mihaela Merişescu, acesta obţinând funcţia cu nota 7,68.

Schimbări au fost şi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj unde Michaela Teodorescu este noul procuror şef. Ea a obţinut 9.47 la concursul organizat de Institutul Naţional de Magistratură. Pentru funcţia de procuror şef au mai candidat trei angajate ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj: Cristina Ciobanu, Felicia Cocoş şi Lavinia Mariana Ilie, care au obţinut medii peste opt.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: