Șefi noi prin Poliția din Gorj

Nu vă gândiți la schimbări la nivelul de vârf al instituției conduse de Viorel Caragea în ultimii ani, ci la eșaloanele 2 și 3, unde anumite structuri din cadrul IPJ Gorj au noi șefi, numiți în funcție de la începutul lunii. Evident că nu a fost dat un comunicat de presă pentru că, de exemplu, Poliția Rutieră nu mai este condusă de Dumitru Tatomir sau că la Municipiu noul adjunct este Nicolae Negrea, fost șef la un serviciu administrativ din IPJ.

Tatomir conduce însă de acum încolo Serviciul Logistic al Poliției Județene, iar în locul său a fost împuternicit la comanda Serviciului Poliției Rutiere unul dintre tinerii de perspectivă de aici, Dan Săvulescu.

Rămâne de văzut și când va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului rămas vacant și, cel mai important lucru, cine se înscrie la acel concurs, știut fiind că în anii trecuți organizarea și desfășurarea lui a fost o operațiune destul de complicată…Ce s-a întâmplat însă cu fostul adjunct de la Municipiu, Nicolae Morie? A devenit șef al Serviciului de Investigații Criminale, în locul lui Aurel Ungureanu, un profesionist pe care însă problemele de sănătate nu l-au lăsat să își încheie cariera așa cum și-ar fi dorit. Acesta a fost nevoit să se retragă din activitatea profesională și, astfel, și postul pe care l-a ocupat a rămas liber, șefii de prin IPJ Gorj fiind acum rotiți prin posturi pentru a mai face și altceva decât au făcut în ultimii ani.

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: