Şefia Gărzii de Mediu Gorj, din nou la concurs

Postul de comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj a fost din nou scos la concurs. Nu este pentru prima dată când se încearcă promovarea unei persoane pe această funcţie. Un alt concurs în acest sens a fost organizat în data de 20 februarie, însă niciunul dintre posibilii candidaţi nu s-a prezentat.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos încă o dată la concurs postul de comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj. Testarea a fost  programată să aibă loc în data de 27 martie. Ca şi la celălalt concurs organizat pentru şefia Gărzii de Mediu Gorj, comisarul şef interimar al instituţiei, Gheorghe Sanda, nu dă prea multe informaţii în legătură cu participarea sau neparticiparea la examen. „Sunt la Comisariatul General, nu pot să vorbesc. Nu ştiu dacă voi participa”, a spus Gheorghe Sanda.

Nici fostul şef al instituţiei, Ovidiu Ilie, nu va participa, continuând să considere acest concurs ca fiind unul organizat ilegal. Nici nu mai activează în cadrul unităţii, acesta terminând perioada de preaviz, în prezent aflându-se în căutarea unui loc de muncă. „Nu particip. Eu nu, e un concurs ilegal. Postul mi se cuvenea mie. Deocamdată nu mi-am găsit nimic de lucru”, a declarat Ovidiu Ilie.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: