Şefii de la Pandurii cred că sezonul e compromis

Tot mai multe voci din fotbal nu văd o soluţie de a continua campionatele care să împace toţi participanţii din cele trei eşaloane.  Şi tot mai numeroase sunt persoanele care spun că fotbalul nu se va relua în acest sezon. Oficialii de la Pandurii sunt de acord cu aceştia şi susţin că acest sezon este compromis.

Unul dintre şefii celor de la Pandurii, directorul sportiv Camilian Floroiu, este de părere că ”sezonul actual e compromis”. Acesta a spus că nu crede că vor mai putea fi reluate competiţiile sportive cel puţin până în lunile iunie sau iulie. Iar din acel  moment ar trebui să înceapă deja un nou sezon.

Antrenorul Politehnicii Timişoara, Octavian Benga, este pesimist în privinţa a ceea ce va urma în Liga 2, iar directorul sportiv al echipei Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu, e o altă persoană care crede că sezonul este compromis.

Floroiu este de părere că nimeni nu poate avansa în acest moment un termen exact pentru reluarea competiţiilor fotbalistice. ”Sunt prinşi şi ei, ca şi noi, oficialii FRF, respectiv cluburile de fotbal, într-o situaţie cu care nu s-au mai întâlnit până acum. Încearcă să găsească soluţiile optime pentru a continua activitatea, deşi, din punctul meu de vedere, la modul cum evoluează această pandemie, nu ştim cum vor reuşi să reia campionatul sau alte competiţii sportive. E destul de delicat. Eu sper să găsească soliţiile optime. E normal să pună pe primul plan sănătatea şi, după aceea, competiţia sportivă. Din punctul meu de vedere, cred că sezonul e compromis. Nu cred că vor mai putea fi reluate competiţiile sportive cel puţin până în lunile iunie sau iulie”, a spus Floroiu citat de Liga2.ro.

După modul în care se răspândeşte coronavirusul în România, şansele de reluare în curând a competiţiilor sportive sunt mici, aproape imposibile. Pentru moment, FRF a anunţat oficial că fotbalul nu va fi reluat mai devreme de 16 mai. În situaţia în care starea de urgenţă declarată de preşedintele Klaus Iohannis va fi prelungită, lucru foarte posibil, atunci campionatele de fotbal ar putea reîncepe în vară, dacă nu se va merge pe varianta de a decide campioana, retrogradatele sau echipele promovate pe baza clasamentelor actuale sau o altă variantă.

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: