Craioveanu e pesimist: Nu mai vedem fotbal 2-3 luni

Gică Craioveanu, unul dintre oficialii Universităţii Craiova se află acum la Madrid de unde a intrat în dialog cu fanii Craiovei prin intermediul paginii oficiale de facebook a clubului. Fostul golgheter al Universităţii nu este optimist însă în privinţa reluării campionatului şi spune că nu vom mai vedea fotbal în următoarele luni.

„Cred nu o să mai vedem fotbal în România în următoarele 2-3 luni, pentru că nu va trece aşa uşor această criză. Şi chiar dacă va trece, jucătorii vor avea nevoie de timp pentru a se pregăti, pentru a ajunge la nivelul optim. Dacă se va reîncepe campionatul, mai mult ca sigur vor fi meciuri din 3 în 3 zile. E plictiseală mare, eu comentam 7-8 meciuri pe week-end, dar vă rog pe toţi să nu ieşiţi din casă”, a spus Craioveanu.

Craioveanu a confirmat că Ivan Martic s-a despărţit de Craiova, precizând şi cauzele: salariul şi soţia: „Martic a plecat după ce i s-a făcut o ofertă şi nu a acceptat-o, a spus că nu mai vrea să continue. L-a influenţat şi soţia, nu-i plăcea la Craiova. Şi când e şefa acasă şi comandă, e cam jale! El a vrut salariu mult mai mare”.

Craioveanu a făcut şi o radiografie succintă a lotului Universităţii, spunând că echipa ar avea nevoie de şansă şi de fundaşi centrali pentru a lua titlul.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: