Universitatea Craiova ar mai putea pierde un jucător de bază

Universitatea Craiova va mai pierde un jucător după acelaşi model după care fundașul dreapta Ivan Martic a solicitat rezilierea contractului. Craiova l-ar putea pierde și pe Mirko Pigliacelli, portarul italian care a fost în conflict cu fostul antrenor al echipei, Victor Pițurcă, apoi cu o parte dintre suporteri.

Mirko Pigliacelli este unul dintre cei mai constanți jucători ai Craiovei. Italianul de 26 de ani are 155 de meciuri jucate pentru olteni, în care a reușit și un gol și o pasă decisivă. Ultima perioadă nu a mai fost însă dintre cele mai bune pentru portarul ajuns în Bănie în iulie 2018  iar Gică Craioveanu nu exclude o eventuală despărțire de italian.

„Nu știu dacă rămâne Mirko Pigliacelli la Craiova. Depinde foarte, foarte mult de Cornel Papură și de Robert Tufiși, antrenorul cu portarii. Sunt foarte multe chestiuni la mijloc. Știu că foarte mulți dintre voi îl iubiți pe Pigliacelli, dar viitorul lui la Craiova nu depinde nici de voi, dar nici de mine”, a spus Gică Craioveanu, într-un dialog purtat cu fanii, pe pagina de Facebook a Universității.

Pigliacelli este unul dintre cei mai apreciați portari din Liga 1. După plecarea lui Devis Mangia, au existat chiar zvonurile ale unui posibil interes al FCSB pentru portarul Craiovei.

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: