Şeful CE Oltenia, dezamăgit de directorii Minprest şi UEF Motru

Directorii de la companiile subordonate CE Oltenia primesc nota 7 de la Laurenţiu Ciurel, directorul producătorului de energie. Acesta a declarat la Acces Tv că va fi mulţumit de ei atunci când vor avea contracte şi în alte zone şi nu vor mai depinde exclusiv de CE Oltenia. Complexul este acţionar majoritar la Minprest - firmă de prestări servicii de curăţenie, împăduriri, etc, Medservmin - servicii medicale şi UEF Motru - forare puţuri.

Directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat într-un interviu că directorii unităţilor subordonate companiei primesc nota 7 pentru management. El se plânge că aceste firme depind continuare de CEO şi că nu au contracte în alte zone. „Voi fi mulţumit când vor înceta să se uite spre Oltenia şi vor încerca să-şi găsească un procent cât de mic pe piaţa externă.  Nu ştiu ce măsură au realizat, la Minprest sunt tentative sumare de tot de a-şi găsi, în rest mai mult dezamăgiri. Mai ales dinspre UEF, unde văd că piaţa e efervescentă. Lumea sapă puţuri. Păi la ce dotări şi personal are UEF nu ar trebui să mai fie altă firmă în Oltenia care să facă foraje de mare adâncime“.

Directorul Ciurel mai spune că în contractele de mandat ale lui Gabriel Giorgi - Minprest, Ilie Petrescu - UEF Motru şi Gheorghe Milosteanu - Medservmin, sunt nişte clauze care trebuie respectate pentru a primi salariile întregi. „Eu am făcut cu ei nişte contracte de performanţă, în care le-am cerut să-şi găsească piaţă şi o să-şi primească salariile întregi directorii, în momentul când au 10-15% contracte, altele decât cele de la CE Oltenia”, a mai spus şeful CEO“, a declarat Laurenţiu Ciurel. De menţionat ar fi faptul că despre clauzele din contractul de management al lui Laurenţiu Ciurel nu se ştiu multe şi nici dacă el şi-a primit tot salariul, deşi la şase luni are o pierdere de 200 de milioane de lei.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: