Şeful PC Gorj vrea un post de deputat, dar nu pentru Morega

Marius Borcan, preşedintele Partidului Conservatorilor Gorj, a comentat declaraţia lui Dan Ilie Morega, deputatul declarând că va candida pentru Colegiul 1 din partea USL. Deşi spune că PC-ul va emite pretenţii pentru un post de deputat, Borcan consideră că locul lui Morega este la PNL.  

Rep.: Dan Ilie Morega şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile din toamnă din partea USL. Cum comentaţi declaraţia sa?

M.B.: Am auzit declaraţia domnului Dan Ilie Morega, dar nu ştiu cu cine a negociat. Nu ştiu din partea cărui partid din USL va candida la alegerile din toamnă.

Rep.: Domnul Morega a spus că a purtat discuţii inclusiv cu reprezentanţii PC. Ştiţi ceva despre asta?

M.B.: Cunosc discuţia pe care a avut-o în urmă cu ceva timp cu reprezentanţii Partidului Conservator de la nivel central, dar locul domnului Morega nu este la PC. Sunt convins că dumnealui este cu inima şi sufletul la PNL. Şi ca atare cred că va candida din partea acestui partid.

Rep.: Şi totuşi care este poziţia PC-ului în cadrul USL, la alegerile din toamnă?

M.B.: Partidul Conservator va emite pretenţii în cadrul USL. Sperăm să obţinem un post de deputat, dar nu se poate pune problema ca domnul Morega să ajungă în PC.

Rep.: Personal sunteţi interesat de un post de deputat?

M.B.: Încă nu s-a discutat despre acest lucru. Deocamdată, nu s-a nominalizat nici o persoană pentru acest post. Vor exista discuţii în acest sens în cadrul întâlnirii care va avea loc în data de 20 iulie, la Bucureşti sau la Braşov, cu reprezentanţii PC de la nivel central.

Rep.: Aţi purtat discuţii în cadrul USL pentru funcţii de conducere la instituţiile deconcentrate?

M.B.: Vom negocia funcţiile de conducere de la instituţiile deconcentrate după referendumul din data de 29 iulie. Ne-am orientat spre câteva instituţii dar nu facem încă nominalizări. În orice caz avem oameni pregătiţi pentru a ocupa funcţii de conducere în orice domeniu, economic, sănătate sau învăţământ.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: