Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şeful Protecţiei Consumatorului, detaşat pe Litoral

CJPC Gorj funcţionează în momentul de faţă cu doar trei comisari, după ce unii au fost detaşaţi pe litoral, iar alţii şi-au luat concediu de odihnă. Mădălin Giurcău a fost şi de această dată foarte „norocos”, el fiind detaşat de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului drept şef Locaţie Comandament Litoral 2015. Ca atare, în plin sezon estival, Giurcău prestează o activitate de câteva săptămâni pe litoralul Mării Negre.

Reprezentanţii Instituţiei Prefectului spun că cei trei comisari rămaşi pe baricade vor merge în controale împreună cu inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi cu cei ai Direcţiei de Sănătate Publică. „Nu este o problemă deficitul de personal, chiar dacă o parte din personal este detaşat pe litoral. Nu numai cei de la CJPC Gorj, dar şi cei de la DSP participă la controale. Cei de la OPC au programul lor de lucru, este vorba despre verificarea piscinelor şi a ştrandurilor, precum şi a comerţului în incintă şi pe lângă acestea. Au mai multe tematici proprii, una dintre ele fiind comerţul ambulant în târguri şi bâlciuri”, a spus purtătorul de cuvânt al prefecturii. (D.M.)

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: