Selecţie de manageri pentru UM Sadu

Uzina Mecanică Sadu ar putea avea o echipă de manageri selecţionată la nivel naţional. Cel puţin asta reiese din declaraţiile deputatului PSD, Mihai Weber. Acesta face parte din Comisia de Apărare din Parlamentul României. Întrebat de ce este atât de greu să se găsească un director competent la UM Sadu, Weber a precizat că este greu să găseşti specialişti în domeniul apărării, în Gorj.

Uzina Mecanică Sadu are tot ce-i trebuie mai puţin o echipă de manageri performantă. Asta a declarat ieri deputatul PSD Gorj, Mihai Weber. În prezent, la cârma UM Sadu se află un director detaşat de la Romarm, dar al cărui interimat se finalizează într-o lună. Atât conducerea unităţii cât şi mai marii judeţului caută cu disperare un nou manager. „Faptul că nu sunt găsiţi specialişti pe plan local este de fapt o problemă a Gorjului. A fost detaşat şi este în continuare un director tehnic de la Romarm, care acum încearcă să pună pe roate această unitate strategică pentru apărarea ţării. Trebuie pusă acolo o echipă managerială performantă, că în rest unitatea are comenzi, are toate şansele să fie o unitate fără probleme”, a declarat Mihai Weber.

Manageri din domeniul apărării

Deputatul PSD a precizat faptul că dacă nu se va găsi nimeni competent în judeţul Gorj, atunci selecţia va avea loc la nivel naţional. „Dacă nu se găseşte pe plan intern un specialist sunt convins că va fi solicitat şi din afara judeţului sau poate că va fi o echipă de manageri, poate selecţionată de o anumită firmă, vom vedea. O să ne implicăm toţi, atât noi, cât şi conducerea judeţului. O să fie probabil o selecţie pe bază de competenţe acolo, vorbim de o echipă de manageri din domeniul apărării”, a declarat Mihai Weber, deputat PSD Gorj.

În prezent, UM Sadu este condusă de Gheorghe Stoica, director tehnic din cadrul Romarm. Acesta a declarat zilele trecute că nu vrea să i se mai prelungească interimatul şi că preferă să se întoarcă în cadrul Romarm Bucureşti.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: