Semafor pe buton la Super 2000. Cât costă investiția!

Aglomerația din anumite zone din municipiul Târgu Jiu le provoacă dureri de cap cetățenilor. Una dintre problemele ce se vrea a fi rezolvată de către municipalitate este cea legată de trecerea de pietoni de la Super 2000. Primarul Marcel Romanescu spune că va monta acolo un semafor cu buton.

Romanescu mai spune faptul că proiectul trebuia realizat cu fonduri de la Uniunea Europeană, însă nu mai poate aștepta până când va fi finanțat proiectul legat de InfoTrafic. Astfel,  edilul a anunțat că investiția, care se ridică la suma de 100 de mii de lei, va fi realizată cu bani din fondul primăriei.

”Vom avea o nouă semaforizare. După toate semnalele pe care le-am primit, la Super 2000, am stabilit să finanțăm din bugetul local un mic, iar mai apoi realizarea unei treceri cu semaforizare pe bază de buton. Nu mai putem aștepta până se finalizează InfroTrafic. Acolo este un real pericol. Cred că este o estimare undeva la 100.000 de lei. În prima parte a anului 2022, acolo va fi semafor la buton”, a spus Marcel Romanescu.

Nu este singura zonă unde există astfel de semaforizări. Și în alte zone aglomerate ale municipiului Târgu Jiu au fost amplasate astfel de semafoare cu buton.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: