Semieşec acasă pentru Pandurii, Grigoraş laudă echipa

Pandurii nu a reuşit să întrerupă nici sâmbătă seria meciurilor proaste de pe teren propriu. Echipa lui Grigoraş a obţinut un egal în ultimul minut al meciului, după ce a fost condusă mai bine de o repriză de „copiii” lui Gică Hagi. Meciul a fost unul modest, dar Grigoraş a lăudat jocul echipei sale, care ar fi în creştere. Asta în timp ce cei de la Viitorul au preferat să rămână modeşti şi să recunoască jocul slab.

Pandurii a reuşit doar un egal acasă sâmbătă seara, cu FC Viitorul, scor final 1-1. Oaspeţii au deschis scorul în min. 37, printr-un gol superb marcat de Nikolov de la 35 de metri. Golul a fost aplaudat și de târgujieni. Pandurii a egalat în min. 90+1, prin Mihai Roman, din centrarea lui Nicoară. Pandurii a acumulat trei puncte în cinci etape, ceea ce o menţine în coada clasamentului.

A fost al treilea meci fără victorie al lui Petre Grigoraș contra Viitorul, echipa lui Hagi în Liga 1. Pandurii a avut de-a lungul timpului trei meciuri cu Viitorul, 2 remize și un eșec, cu Grigoraș pe bancă. Singurele succese ale gorjenilor în fața Viitorul au fost înregistrate de Cristi Pustai, scoruri de 4-1 și 1-0.

Prunariu s-a mutat pe bancă, VIP-urile PSD au dispărut

Preşedintele de la Pandurii, Mihai Prunariu, nu a mai stat la tribuna oficială, ci mai rău, pe banca tehnică, alături de antrenorul Petre Grigoraş. Prunariu face astfel de gesturi, crezând că se apropie de jucători. La oficială nu a mai stat nimeni, liderii PSD Gorj care au preluat controlul echipei în ultimul an şi au dus-o pe un loc retrogradabil preferând să dea bir cu fugiţii.

Chiar dacă pandurii nu au jucat extraordinar nici de data aceasta, Grigoraș vorbește de parcă ar fi câștigat. Acum o săptămână îi numea penibili. "Este pentru prima oară de la începutul campionatului când jocul mă mulţumeşte. Jocul a fost la discreţia noastră, dar a venit execuţia de senzaţie a lui Nikolov. Am dominat, dar am ratat copilăreşte. Sunt mulţumit de atitudinea echipei. Ne îngrijorează că nu reuşim să câştigăm pe teren propriu. Jocul de acum parcă seamănă cu cel al Pandurilor de altădată", a spus Grigoraş la Look tv.

Același discurs și la conferința de presă de după meci. „Echipa a arătat altfel. Prea puțin la câte situații de gol am avut.  Am dominat destul de mult partida, cred că am fi meritat mai mult astăzi. Sper să fie un nou început pentru această echipă. O înfrângere ar fi fost total nemeritată din punctul meu de vedere. Cred că am fi meritat să câștigăm”, a mai spus antrenorul

“Din păcate, nu meritam mai mult. Chiar punctul ăsta e un punct foarte bun pentru noi, după jocul pe care l-am făcut, e chiar foarte bun”

Gheorghe Hagi, patron FC Viitorul

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: