Senatorul Barbu, dat în judecată de Dan Diaconescu

Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD, a decis să îi acţioneze în instanţă pe parlamentarii care au părăsit formaţiunea politică. Fiecare a semnat pe proprie răspundere, înainte de alegeri, că este de acord să plătească două milioane de euro dacă părăseşte partidul. „Primul senator pe care îl voi acţiona în instanţă este Tudor Barbu, iar primul deputat Radu Popa. Şi o să mergem aşa, un senator, un deputat”, a explicat Dan Diaconescu.

Fondatorul PP-DD a făcut şi un calcul. Partidul are de încasat de la cei care au trădat peste 50 de milioane de euro. „Banii îi vom împărţi în mod egal membrilor de partid din colegiile unde au fost aleşi parlamentarii care au trădat. Fiecăruia îi vor reveni câteva sute de euro”, a spus Dan Diaconescu. Acesta spune că primii care au plecat au fost şi cei mai răsfăţaţi. „Sunt persoane care au lucrat la OTV pe salarii bunicele, care au avut în folosinţă gratuită case şi maşini”, a explicat Dan Diaconescu, fără a da nume.

Pe de altă parte, fondatorul PP-DD susţine că sunt şi parlamentari care vor să se întoarcă în Partidului Poporului, dându-l exemplu pe deputatul de Gorj Răzvan Rotaru. „E bine că i-am lăsat să plece să vadă mizeria din alte partide”, a spus DD. În stilul care l-a consacrat şi la televiziune, Dan Diaconescu a spus că îi va primi înapoi în PP-DD pe parlamentarii care au făcut „investigaţii politice” şi îi vor povesti mizeriile pe care le-au văzut în alte partide. (A.A.)

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: