Senatorul Barbu face campanie „ciocoilor” la europarlamentare

Senatorul Tudor Barbu va face campanie PC-ului la alegerile europarlamentare în condiţiile în care, în urmă cu aproximativ un an, acesta ieşea în presă cu atacuri dure la adresa „ciocoilor”, inclusiv la persoana lui Dan Voiculescu. După un an de mandat de parlamentar PPDD-ist şi PC-ist, Barbu se laudă că a rezolvat toate problemele comunităţilor din Gorj de pe Colegiul său. În timp ce liderul PC Gorj, Marius Borcan, a precizat că are ca sarcină trasată de şefii de la centru să obţine 5% în alegerile din 2014, Tudor Barbu spune că e prematur să se vorbească de un target la europarlamentare. Ba mai mult, a dat de înţeles că PC-ul încă nu a făcut nimic pentru a-şi pregăti campania, existând totuşi şi varianta ca Barbu să nu aibă habar despre ce se întâmplă în partidul care l-a „adoptat” de la PP-DD. 

Rep.: Cum se pregăteşte PC Gorj de alegerile europarlamentare?

T.B.: A fost lansată campania pentru alegerile europarlamentare şi eu nu ştiu?

Rep.: S-a vorbit despre un anumit target pe care PC-ul intenţionează să scoată la alegerile europarlamentare. Cum apreciaţi acel procent?

T.B.: Ce procent? E prematur să se vorbească despre un target.

Rep.: Veţi veni în Gorj să faceţi campanie electorală pentru PC?

T.B.: Bineînţeles că voi veni să fac campanie electorală pentru PC. În plus, eu vin foarte des în judeţul de unde am fost ales.

Rep.: După un an de mandat de senator, ne puteţi spune ce aţi făcut pentru judeţul Gorj?

T.B.: În primul rând am participat la procesul de legiferare ca orice parlamentar. În al doilea rând m-am ocupat de problemele comunităţilor locale din colegiul unde am fost ales şi în mare parte le-am rezolvat.

Rep.: Sunteţi mulţumit de ceea ce aţi făcut până acum în activitatea de parlamentar?

T.B.: E foarte greu să fii mulţumit după un an de mandat în condiţiile în care în cea mai mare parte a timpului am fost în opoziţie.

Rep.: Cum comentaţi problemele din interiorul USL?

T.B.: Situaţia din interiorul Uniunii Social Liberale este foarte delicată. O alianţă mare cu multe puncte de vedere este greu de armonizat.

Rep.: Cât timp credeţi că va mai funcţiona USL?

T.B.: Alianţa USL va rezista atât timp cât va fi nevoie de ea. USL-ul este o structură politică creată să-l combată pe Traian Băsescu şi PDL. După părerea mea, rostul USL-ului se diminuează pe zi ce trece.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: