Senatorul Ruşeţ, criticat de primarii democrat-liberali

Primarii democrat-liberali nu văd cu ochi buni posibila numire a senatorului Ion Ruşeţ ca preşedinte interimar în fruntea organizaţiei de la Gorj! Motivul pe care îl susţin toţi este că Ruşeţ nu prea a mai fost văzut prin judeţ de când a ajuns în parlament. Pe de altă parte, primarii spun că nu este momentul unor schimbări politice în condiţiile în care sunt probleme mult mai grave de rezolvat.

Primarul comunei Bâlteni spune că se confruntă în comună cu probleme care afectează direct locuitorii şi că nu este momentul ca în cadrul partidului să se vorbească de alegeri. Va vota totuşi persoana care i-a întins o mână de ajutor. “Ţara arde şi baba se piaptănă, cam aşa este în cazul acesta. Consider că sunt probleme mult mai importante de rezolvat decât să vorbim despre alegeri. Alegerile mai pot aştepta, dar cei care ne-au votat nu. Trebuie să ne gândim să respectăm promisiunile din campanie şi după aia să vorbim despre cine va conduce partidul. Eu în comună am proiecte începute, dar pentru care nu mai am bani. Despre acest lucru aş vrea să mă întrebaţi şi dumneavoastră şi politicienii. Eu voi vota persoana care mi-a întins o mână de ajutor, care m-a întrebat măcar de vorbă“, a declarat primarul de la Bâlteni, Vasile Vlăduleanu

“Senatorul Ruşeţ vrea o pălărie prea mare pentru el“

Primarul de la Turburea, Ion Bârcă, exclude varianta ca Ion Ruşet să fie interimar la PD-L Gorj, deoarece nu a primit niciun sprijin din partea senatorului, spune el. “Eu îi spun domnului Ruşeţ un lucru, să nu uite cine a muncit pentru el să ajungă senator. Eu am contribuit la asta, de asemenea şi PD-L. Nu sunt de acord să fie preşedinte. Îl recunoaştem ca şi senator, dar atât. Nu îl renegăm, dar cred că ce vrea dânsul este o pălărie prea mare pentru el. Mai întâi să muncească, să dovedească că îşi merită funcţia, şi după aia să vina să candideze. Asta cred eu că e cel mai bine“, a declarat primarul Ion Bârcă.

Mai sunt însă şi primari care vor să se lămurească odată cine va conduce partidul, indiferent de persoana care va ocupa funcţia de preşedinte al PD-L. Este cazul primarului de la Rovinari, Dorin Filip, care susţine că interimatul nu este bun pentru partid.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: