Senatorul Tudor Barbu nu a plecat ieri din PP-DD

Senatorul de Gorj Tudor Barbu a apărut ieri în faţa presei, alături de Dan Diaconescu, şi a negat faptul că ar fi intenţionat să părăsească PP-DD, aşa cum au vehiculat colegii săi de partid. Declaraţia lui Barbu a lăsat loc de interpretări, deoarece a menţionat că ieri nu şi-a pus problema plecării, iar când a fost întrebat despre viitor, a spus „no comment”.

Senatorul PP-DD de Gorj, Tudor Barbu, a spus că nu şi-a pus problema până ieri plecării din partid. "Sunt şocat că anumite instituţii de presă au titrat că plec din PP-DD, nu s-a pus problema să plec din partid. M-au şocat unele declaraţii ale lui Radu Popa, că s-ar fi pus problema să fie el preşedintele partidului, nu s-a pus problema”. Aflat alături de Diaconescu, senatorul Tudor Barbu, a negat informațiile vehiculate. "Niciodată nu s-a pus problema", a dat el asigurări. "Astăzi, 13 mai, eu nu plec din partid". Întrebat când anume va pleca atunci, el nu a negat însă complet această ipoteză, spunând "no comment".

Dan Diaconescu a susținut că Barbu a spus într-adevăr că pleacă, dar că a spus-o în contextul în care se discuta o colaborare cu PSD, pe care acesta nu ar fi dorit-o.Cât despre vocile ridicate care s-au auzit prin ușa sălii de ședință a PP-DD, Diaconescu a explicat că se certau pentru că nu puteau stabili la ce grup politic european să adere partidul.

Radu Popa, locatar la Dan Diaconescu acasă

Deputatul Radu Popa a declarat luni într-o conferinţă de presă că nu se va mai întoarce în PP-DD, indiferent ce decizie se va lua în partid. "Eu nu mă mai întorc în PP-DD. Pentru că trebuie să ştiţi că m-au sunat aproape toţi şi m-au rugat să găsesc o formulă de aplanare a conflictului. Nu mă interesează să aplanez niciun conflict. Pentru mine Dan Diaconescu a murit, iar pe relaţia noastră nu s-a pus pământ, s-a pus ciment. Nu mai am nimic de discutat cu acest om. Eu cred că acest partid nu mai are niciun viitor dacă va fi condus de Ana Pauker şi de Elena Lupescu", a afirmat deputatul la Palatul Parlamentului.

Radu Popa a recunoscut că până acum o lună locuia într-un apartament pus la dispoziţie de Dan Diaconescu, chiar dacă susţine că ruptura dintre el şi fondatorul partidului s-a produs anul trecut, când a fost licitaţia pentru Oltchim.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: