Severinul pune nocturnă la Stadion pentru Pandurii

Stadionul din Severin pe care Pandurii vor disputa meciurile de pe teren propriu până la finalul acestui sezon nu dispune de instalaţie de nocturnă. În aceste condiţii, până se vor finaliza lucrările la instalaţia de nocturnă, gorjenii vor juca doar la lumina zilei, primul meci fiind programat sâmbătă de la ora 14:00. Viceprimarul din Severin, Mircea Grosu, este optimist şi crede că meciul următor sau cel mai târziu la primul meci din retur Pandurii vor putea juca şi în nocturnă.

Stadionul din Severin oferă cele mai bune condiţii pentru organizarea meciurilor din Liga I, singurul impediment fiind deocamdată absenţa instalaţiei de nocturnă care ar putea împiedica echipa locală, în cazul promovării, să joace în Liga I. Deocamdată FC Drobeta se află în Liga a III-a dar Primăria din Severin s-a gândit de pe acum la viitor şi a demarat lucrările la instalaţia de nocturnă.

Viceprimarul Mircea Grosu, prezent la semnarea acordului cu Pandurii referitor la mutarea echipei din Târgu Jiu la Severin, a precizat că s-a investit masiv în teren în perspectiva promovării echipei locale: „Am făcut investiţii destul de mari aici, se văd deja, sper ca severinenii să le şi aprecieze. Deocamdată la meciurile altor echipe pentru că şi Universitatea Craiova a jucat aici. Sper că vor primi foarte bine şi Pandurii. Pentru că locuitorii de aici sunt doritori de spectacol şi noi sperăm ca prin aceste spectacole fotbalistice să putem să aducem cât mai mulă lume la stadion”. Universitatea Craiova a jucat la Severin şi cu 20 000 de spectatori, iar viceprimarul Grosu crede că şi la meciurile echipei Pandurii vor fi în jur de 10 000 de spectatori. Mai ales că în curând se va inaugura şi instalaţia de nocturnă la care se lucrează acum fiind finalizată infrastructura, partea electrică, fiind de montat doar stâlpii şi reflectoarele. „Se lucrează la nocturnă, nu va fi gata pentru primul meci pe care Pandurii îl susţin la Severin dar următoarele meciuri cred că se vor putea juca în nocturnă. În retur cu siguranţă se vor putea juca toate meciurile în nocturnă”, a dat asigurări viceprimarul din Severin care îi aşteaptă pe localnici la meciurile echipei Pandurii, conştient fiind că echipa locală nu poate aduce atât de mulţi oameni la stadion cum poate o echipă de prima ligă.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: