Şi-a minţit soţia că se omoară şi a plecat la o cafea

Şi-a păcălit soţia că se omoară, după o ceartă zdravănă! Vorbim de un soţ pus pe glume şi o soţie disperată care a anunţat poliţia că i-a plecat bărbatul de acasă, ameninţând că se aruncă în Jiu. Când omul a văzut că se îngroaşă gluma şi în zonă îşi fac apariţia poliţiştii şi pompierii, a sunat acasă să spună că de fapt este la o cafea.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la Vârţ, în urma sesizării pe numărul de urgenţă 112, cum că un bărbat ameninţă că se aruncă în Jiu. Pregătiţi să îl salveze, poliţiştii şi pompierii au avut parte de o surpriză. Când au ajuns la faţa locului omul era la o cafea şi nu avea niciun gând de suicid. “Am fost anunţaţi că un bărbat ameninţă că se aruncă în zona termocentralei Rovinari. Am căutat peste tot, dar nu l-am găsit pe bărbat. În cele din urmă am dat de el şi culmea ne-a spus că se află acasă şi că a fost la o cafea. Am venit degeaba. Se pare că a fost glumă proastă“, a declarat Aurelian Negrea, angajat al ISU Gorj.

Oamenii legii nu au pe cine sancţiona

Pentru gluma bărbatului oamenii legii au făcut un drum degeaba, iar soţia s-a ales cu o sperietură zdravănă. “Ne-am certat şi a plecat din casă ameninţând că se omoară. Nu mi-a răspuns la telefon, normal că m-am speriat şi am anunţat poliţia prin 112“, a declarat soţia bărbatului.

Legea spune că dacă se fac sesizări pe numărul 112 care sunt simple glume, cel care anunţă va fi amendat. În acest caz nu se poate aplica această sancţiune, deoarece pe numărul de urgenţă a sunat soţia bărbatului care nu a ştiut că i s-a pregătit o glumă proastă.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: