Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şi-a violat fiica

În data de 4 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - I.P.J. Gorj, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în perioada 2006-2012, suspectul U.C., de 43 ani, din comuna Vladimir, judeţul Gorj,  a întreţinut raporturi sexuale, în repetate rânduri, cu fiica sa, o minoră în vârstă de 13 ani.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de incest şi viol şi, urmare a probatoriului administrat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Gorj, urmând ca miercuri, 5 decembrie a.c., să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: