Şi-au pus la punct stagiile din Turcia

Pandurii și-au pus la punct cele 2 stagii de pregătire din Antalya. Oamenii lui Grigoraș vor disputa în total 9 meciuri amicale, din care 6 vor fi transmise și in România. Selecționerul Victor Pițurcă a modificat programul celui de-al doilea stagiu al gorjenilor pe pământ turcesc.

Grigoraș nu-și mai duce elevii la munte ca în iarna trecută. Două stagii în Antalya au programate gorjenii care vor să pregătească perfect returul de foc în care locul de Europa League nu mai pare doar un vis.

Pandurii merg cu naționala în Antalya, Pintilii e cu Piți

Lui Piţurcă îi place să se afle în preajma prietenilor de la Pandurii. După ce în vară a urmărit pe viu mai multe jocuri ale gorjenilor în Austria, acum le-a modificat puţin programul de pregătire. Pandurii trebuiau să plece iniţial pe 3 februarie în al doilea stagiu din Turcia dar o vor face cu o zi mai devreme. ”Antrenorul naționalei ne-a cerut să completăm un charter alături de jucătorii de la națională și de aceea vom pleca mai devreme. Vor urca 4 echipe în același avion, Pandurii, naționala, Universitatea Cluj și încă una”, spune vicele Temelescu. Interesant este faptul că Pintilii se va urca în acest avion dar nu îmbrăcat în treningul pandurilor. ”Pintilii e convocat în mod cert la națională”, adăugă Temelescu. Astfel căpitanul pandurilor va absenta de la al doilea stagiu de pregătire al pandurilor. Va fi însă tot pe pământ turcesc și se va antrena cu restul tricolorilor sub comanda lui Piți.

Căpitanul nu merge la Dinamo

Pandurii nu se tem însă că-și vor pierde căpitanul în această iarnă. Temelescu infirmă informația apărută în presa centrală conform căreia Pintilii ar vrea să plece la Dinamo. Dinamoviștii n-au bani de prea multe transferuri și vor neapărat să-l aducă pe copilul lui Eugen Pârvulescu, Paul, de la Gaz Metan Mediaș. ”Pintilii nu vrea să meargă la Dinamo, i-a fost reînnoit contractul. Ar fi fost în discuție pentru Dinamo, din câte știu eu din sursele de acolo, dacă nu se realiza transferul lui Pârvulescu. Nu s-a negociat nimic cu Dinamo, nu s-a primit pe adresa clubului nicio ofertă”, mai spune Temelescu. Transferul lui Paul Pârvulescu la Dinamo nu e însă sută la sută sigur așa că nici pista Pintilii nu poate fi considerată închisă pentru câini. Pentru Pârvulescu, Dinamo oferă 500 de mii de euro dar se pare că și Steaua ar fi intrat pe fir.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: