Şi bătuţi, şi cu banii luaţi

Trei bărbaţi din Târgu Jiu au fost sancţionaţi de poliţişti pentru tulburarea liniştii publice după ce anterior au fost bătuţi bine de agenţii unei firme de pază. Totul s-a petrecut vineri seara, când mai mulţi  tineri sărbătoreau  un prieten într-un local, iar doi dintre ei s-au luat la harţă. Cearta dintre cei doi tineri a fost nimic pe lângă ce a urmat.

Şi bătuţi, şi cu banii luaţi. Asta au păţit trei tineri din Târgu Jiu vineri seara. Aceştia împreună cu alţi prieteni se aflau într-un bar din municipiul Târgu Jiu, unde sărbătoreau ziua de naştere a unui prieten. La un moment dat, doi dintre ei s-au luat la harţă, iar angajaţii localului au chemat agenţii de pază pentru a calma spiritele. Sosirea agenţilor de pază însă nu a însemnat nici pe departe instalarea liniştii, ci din contră, abia atunci a început scandalul. Trei persoane din grupul respectiv, considerate că au început conflictul au fost bătute cu bestialitate de cei doi agenţi de pază care s-au deplasat la faţa locului. Este vorba despre trei târgujieni de 28, 26 şi 44 de ani. Unul dintre ei povesteşte modul în care a fost bătut de agenţi, deşi acesta nu făcuse decât să intervină pentru a-i despărţi pe cei doi prieteni ai săi, care se luaseră la harţă. „Au venit în bar şi ne-au aliniat ca la armată, apoi au început să ne lovească cu pumnii şi cu picioarele. Ne-au scos afară, parcă cine ştie ce se întâmplase. Băteau la noi de strigau oamenii de pe margine să ne lase că ne omoară. Pe mine m-au lovit de mi-au umflat ochii şi m-au lovit şi la picioare, abia merg. Evident o să merg la medicină legală, îmi scot certificat medico-legal şi depun plângere împotriva lor”, a declarat Ovidiu Giurcă, unul dintre cei trei.

Agenţii infirmă

Agenţii de pază povestesc faptul că cei trei au fost extrem de agresivi, iar la sosirea lor au început să îi jignească şi să le lovească maşina de intervenţie. „Este problema lor. Pot depune ce plângere vor, pentru că nu este adevărat ce spun. Atunci când am ajuns în localul respectiv, între cei trei se iscase deja un conflict, iar pentru a-i linişti a fost nevoie de intervenţie în forţă. Pe lângă faptul că ne-au adus injurii, dacă vă uitaţi la maşină o să vedeţi locul în care au lovit-o”, a declarat unul dintre agenţii echipei de intervenţie. Poliţiştii i-au sancţionat pe cei în cauză cu amenzi în cuantum de 200 lei fiecare. 

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: