Şi Vlad vrea să marcheze pentru Pandurii

Alexandru Vlad este unul dintre jucătorii care au dat dovadă de continuitate şi care a jucat constant şi sezonul trecut şi la începutul acestui sezon. Fundaşul a avut o creştere constantă de la revenirea la Pandurii şi a luat treptat locul celor care erau titulari. Acum Vlad nu are practic concurenţă pe post, fundaşul explicând că a reuşit să ajungă aici prin multă muncă. Adept al stilului de joc ofensiv al antrenorului Petre Grigoraş, Vlad ajunge deseori în atac şi spune că vrea să îşi vadă numele pe lista marcatorilor.

Fundaşul stânga al pandurilor este, în ciuda vârstei destul de fragede, la doar 23 de ani, un component de bază al echipei şi un jucător pe care Petre Grigoraş se bazează meci de meci. Împrumutat un an la Năvodari, după transferul de la Internaţional din 2010, Vlad a revenit sezonul trecut la Pandurii şi treptat l-a scos din echipă pe mai experimentatul Cardoso şi a devenit titular.

Cea mai mare dorinţă - să înscrie

Vlad spune că nu a făcut ceva special pentru a prinde primul unsprezece ci doar şi-a făcut cât mai bine datoria. Fundaşul  analizează mereu greşelile pe care le face şi apoi le corectează la antrenamente: "Nu ştiu dacă sunt titular de bază. Eu încerc să îmi fac datoria de fiecare dată După fiecare meci îmi fac o evaluare după cum am jucat, dar domnul profesor ştie cel mai bine ce fac bine şi ce nu". După ce Viera a reuşit de nenumărate ori să marcheze şi Alexandru Vlad îşi încearcă deseori şutul. Vlad a fost foarte aproape de a marca şi la meciul de la Vaslui unde ar fi putut obţine şi un penalti dacă acesta s-ar fi acordat. Fundaşul crede că mai are de lucrat pe faza ofensivă şi vrea să marcheze şi el cât mai curând. "Încerc să fac cât mai bine şi faza de atac şi de ce nu să şi înscriu. La câte ocazii am avut, vreau neapărat să sparg şi eu gheaţa. Am avut ocazii, anul trecut cu Vaslui şi Dinamo", a spus Vlad. 

A crescut de la an la an

Venit la Pandurii de la Internaţional la doar 21 de ani, Vlad era o tânără speranţă care a crescut de la an la an. Mai întâi a mers să joace în Liga a doua. Nu a refuzat nici o ofertă a conducerii şi s-a descurcat foarte bine la Săgeata Năvodari. Apoi a fost rechemat la lot şi a început să prindă echipa. Pentru Vlad sezonul trecut a fost cel mai bun al său la fel cum este şi acest debut de nou sezon. Acesta spune că a crezut că poate progresa când a venit la pandurii chiar dacă îi avea în faţă pe Grecu şi Cardoso. Cel mai important a fost pentru el faptul că antrenorul Grigoraş i-a arătat încredere: "E al doilea an al meu în Divizia A. Sper să fiu peste ce am jucat sezonul trecut. Datorez totul domnului Grigoraş şi îi mulţumesc. Muncesc, multă muncă acesta este secretul".

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: