Simpozion pe teme de ecologie la ”Alexandru Ștefulescu”

Amfiteatrul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu” din Tg-Jiu a găzduit, pe 16 martie 2013, prima ediție a Simpozionului interdisciplinar județean, cu tema ”Educația Ecologică – Educație pentru viitor”. În cadrul acestui eveniment au fost prezentate mai multe lucrări pe teme ecologice.

Prestigiosul eveniment a fost, cu succes, organizat de Inspectoratul Școlar Gorj, Casa Corpului Didactic (CDD) Tg-Jiu, Asociația Română pentru Tehnologii, Echipamente și Mecanizări în Construcții (AROTEM) București și Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”.

La această primă ediție au participat: prof.univ.dr.ing. Ion Bărdescu, prim-vicepreședinte al AROTEM București, prof.univ.dr.ing. Gheorghe Mladin, AROTEM București, lector univ.dr.ing. Lică Brăteanu, UTCB DPPD, prof. Suciu Monica, CCD Gorj, inspector prof. Melania Popescu și inspector prof. Nichifor Dorina, de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj.

Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” și profesorul Ileana Troi au primit câte o diplomă jubiliară, ocazionată de acest eveniment. Invitații speciali ai evenimentului au vizitat o expoziție cu lucrări ecologice, executate în orele de educație tehnologică de clasele a V-a din cadrul școlii târgujiene. Organizatorii au fost felicitați de invitații AROTEM pentru un eveniment foarte bine conceput și organizat.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: