Sindicatele din CE Oltenia, chemate la negocieri

Cele patru federații sindicale reprezentative din Complexul Energetic Oltenia au fost convocate pe 3 iunie pentru o ședință a Comisiei mixte administraţic-sindicate, care va avea loc la Rovinari.

Sunt mai multe puncte de interes pentru cei peste 12.000 de salariați ai companiei, primele două fiind aprobarea regulamentelor pentru achiziționare de cărbune de către salariați și pentru acordarea voucherelor de vacanțî pe 2020. Va fi aprobat și regulamentul privind acordarea ajutoarelor pentru boli grave şi incurabile.

Liderii sindicali vor fi informați privind reluarea negocierilor Contractului Cotectiv de Muncă al Socictâţii Complexul Energetic Oltenia SA. Reamintim că la începutul primăverii sindicatele au semnat CCM fără a finaliza negocierile, din cauză că începuse pandemia.

Administrația va prezenta și o Informare privind Programul de restructurare al Societăţii Complexul Energetic OItenia. Ar putea fi vorba de acel program de restructurare pe 7 ani, care urmează a le fi prezentat acționarilor în iunie.

Un ultim punct pe ordinea de zi este analiza soliciărilor privind angajarea unor persoane, membri ai famililor salariaţilor decedaţi, conform prevederilor din Contractul Colecdv de Muncâ al societăţii.

Vizualizări: 7,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: