Singurul dascăl de 10 din Gorj, fără post

Singurul dascăl din Gorj care a reușit să obțină nota 10 la examenul de Titularizare nu va avea un post. Nu sunt disponibile posturi la disciplina sa. Daniela Arjoca a obținut nota 10 la Filosofie și logică. Este de patru ani la catedră, dar nici cu Titularizarea nu va avea un post sigur. La polul opus, au fost profesori care s-au făcut de rușine la examen, primind puțin peste punctul din oficiu.

În județul Gorj, din cei aproximativ 300 de candidați, doar 20 au obținut note peste 9. Între ei, un dascăl care a obținut nota maximă, dar care nu va avea o catedră doar a sa din toamnă. „Au fost 289 de lucrări. O lucrare a fost anulată. Prin urmare, 288 s-au evaluat. Avem o lucrare de nota 10, 19 lucrări între 9 și 9,99, 51 de lucrări între 8 și 8,99, 66 de lucrări între 7 – 7,99, 43 de lucrări între 6 – 6,99, 52 de lucrări între 5 – 5,99. Sub 5, 56 de lucrări. Până la urmă, eu sunt mulțumită pentru că rezultatele exprimă ceea ce știu la momentul acesta candidații. Posturi nu sunt titularizabile foarte multe. Sunt mulțumită. Acesta e nivelul de pregătire. Pentru cei care au luat note de peste 5 există șanse să găseacă ore”, a transmis Marcela Mrejeru, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Sunt și profesori care au fost notați cu 1 sau 2. Cea mai mică notă la examenul de Titularizare, în acest an, a fost de 1,30. A obținut-o un dascăl care a dat examen la Arte vizuale. Note de 2 s-au obținut la discipline ca Educație Fizică, Religie sau Muzică.

Vizualizări: 3,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: