Sistem de supraveghere într-o localitate din Gorj

Autoritățile locale dintr-o comună din Gorj au pus gând rău celor care aruncă la întâmplare gunoaiele, dar și celor care sunt certați cu legea sau rău-făcătorilor. Primarul din Aninoasa se gândește să monteze un sistem de supraveghere în toată comuna, mai ales în zonele de risc.

În primă fază se face o evaluare la nivelul întregii comune pentru a se stabili exact care sunt zonele cu probleme, dar și câte camere de supraveghere ar trebui montate. Primarul din comuna Aninoasa își dorește un sistem de supraveghere performat și profesional.

În felul acesta Ilie Petroi, primarul din Aninoasa, speră ca o mare parte din problemele din comună se fie rezolvate. ”Vrem să montăm un sistem video la nivelul întregii comune, pentru că încă se mai aruncă gunoaie la întâmplare și ne dorim să descurajăm acest fenomen, dar și pentru siguranța cetățenilor din localitate. Noi ne dorim un sistem performant și o să facem în primă fază o evaluare, să identificăm zonele cu risc sporit și să vedem cam de câte camere avem nevoie”, a spus primarul Ilie Petroi.

De precizat este faptul că primarul din comuna Aninoasa s-a plâns de faptul că frecvent au fost furate componente din sistemul de canalizare, care din acest motiv nu a fost niciodată funcțional.

Vizualizări: 1,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: