Slapciu de la PP-DD ameninţă cu demisia

Aurel Slapciu, unul dintre cei reprezentativi oameni ai PP-DD Motru, şi-a înaintat demisia din partid. Slapciu a făcut mici atacuri la adresa consilierului judeţean Petre Nanu. De fapt, dacă Nanu ar fi fost invalidat, el i-ar fi luat locul pentru că cel de pe locul 6, Cristi Sârbu, a optat pentru Consiliul Local Jupâneşti. Omul de afaceri din Motru se gândeşte însăşi la o candidatură la parlamentare.

Aurel Slapciu a demisionat, săptămâna trecută, din PP-DD Motru. În timp ce membrii organizaţiei locale spun că unul din motivele acestui gest a fost faptul că Ilie Petrescu şi-a pus toate rudele pe lista consilierilor locali, Slapciu consideră că munca lui din timpului campaniei nu a fost apreciată. Ba mai mult, Aurel Slapciu e de părere că unii dintre consilierii judeţeni ai PP-DD nu merită posturile recent ocupate întrucât nu au făcut nici măcar o zi de campanie. “Am crezut în acest partid şi am muncit să-l promovez. Am adus cinci consilieri locali la Motru. Eram convins că şi oamenii noi pot face politică, însă politica e deja consumată în Gorj. În ceea ce îi priveşte pe consilierii judeţeni ai PP-DD, o parte dintre ei nici măcar nu ştiu unde este sediul partidului. Pe domnul Petrică Nanu nu-l cunosc. Nu l-am văzut nici măcar o singură dată în campania electorală, indiferent dacă a fost soare sau ploaie. Mi-am depus demisia deoarece cred că nu este locul meu aici”, a declarat Aurel Slapciu. 

A închis sediul partidului

Slapciu spune că plecarea sa din PP-DD Motru va duce la destrămarea organizaţiei locale. “Mai mulţi membri ai PP-DD Motru m-au anunţat că vor să-şi retragă adeziunile în condiţiile în care eu renunţ. Pentru a evita destrămarea organizaţiei am închis, vineri, sediul din Motru al partidului. În caz contrar riscam ca din 1700 de adeziuni câte am adus eu să mai rămână doar 300”, a declarat Slapciu. Acesta a mai precizat că Ilie Petrescu i-a propus un post pe Colegiul IV, la alegerile din toamnă. “Domnul Petrescu m-a sunat să discutăm în legătură cu un post pe Colegiul IV, însă până la ora actuală nu am luat în calcul nici o propunere. Totul depinde de staff-ul PP-DD de la Gorj. Până la toamnă trebuie să ştiu cum stau lucrurile pentru că nu pot munci, în campanie, alături de PP-DD, în aceste condiţii”, spune Aurel Slapciu.

REFUZ

Demisia lui Aurel Slapciu nu a fost acceptată de către şefii Partidului Poporului- Dan Diaconescu, de la Gorj. Mihai Prunariu spune că va încerca să-l facă pe Slapciu să revină la sentimente mai bune.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: