Slapciu: Nu renunţ la afaceri şi nici la funcţia de consilier

Consilierul judeţean Aurel Slapciu a devenit ţinta unor atacuri, la aproximativ o săptămână de mandat. Acesta este acuzat de faptul că nu ar fi achitat datoriile pe care firmele sale le-ar avea către bugetul de stat şi că ar fi omis să treacă în declaraţia de interese unul dintre contractele aflate în derulare. Slapciu dezminte acuzaţiile aduse şi spune că nu va renunţa la afaceri şi nici la funcţia de consilier.

Aurel Slapciu este hotărât să-şi păstreze funcţia de consilier indiferent de atacurile care vin la adresa lui. Potrivit unui articol apărut în presa locală, acesta ar avea datorii mari la bugetul de stat. Omul de afaceri dezminte acuzaţiile aduse şi-l învinuieşte pe asociatul său de faptul că a furnizat date eronate. Ba mai mult, Slapciu spune că nu va renunţa nici la funcţia de consilier judeţean. “Asociatul meu intenţionează să mă excludă din firmă pentru a o putea vinde. A încercat acest lucru de mai multe ori şi nu a reuşit. În 10 luni a pus la cale 12 controale. Firmele mele sunt firme oneste care au datoriile plătite la zi. Una dintre societăţi a avut o perioadă de suspendare de trei ani, conform legii, iar la ora actuală nu are activitatea. Nu am avut şi nici nu am probleme cu statul”, a declarat Aurel Slapciu.

În momentul de faţă, una dintre firmele sale de panificaţie aprovizionează Spitalul Motru cu chifle. “Lunar aprovizionăm Spitalul Motru cu chifle în contra sumei de 30 de milioane de lei vechi. Contractul a fost câştigat, prin licitaţie, înainte de a intra în politică”, a declarat Slapciu. Acesta a mai că afacerile nu îl vor împiedica să-şi exercite mandatul de consilier judeţean. “Nu sunt incompatibil cu funcţia de consilier judeţean. Nu voi renunţa la afaceri şi nici la funcţia obţinută în urma alegerilor locale. Am depus jurământul abia săptămâna trecută, iar în termen de 30 de zile îmi voi depune declaraţia de interese”, a menţionat Aurel Slapciu.     

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: