Slapciu spune că are nişte filmuleţe cu Petrescu

Consilierii PP-DD Gorj se bat în filmuleţe realizate în campania din decembrie 2012. Consilierul judeţean Aurel Slapciu spune că nu are nimic de împărţit cu Ilie Petrescu, preşedinte la PP-DD Motru şi consilier local. Dar, acelaşi Slapciu spune că a pus la dispoziţia conducerii centrale a partidului, încă din ianuarie, un filmuleţ cu Ilie Petrescu, în care acesta îndemna oamenii să voteze un alt candidat, nu pe cel al PP-DD.

Acum, Petrescu a propus retragerea sprijinului politic al PPDD pentru consilierul judeţean Slapciu, care spune că nu ţine să rămână în funcţie, dar ar vrea să ştie motivul excluderii.Să-mi spună cineva că m-am dus eu să cer o funcţie în PP-DD. Nu e o problemă dacă îmi vor retrage sprijinul politic. Mi-ar fi necaz să pierd funcţia de consilier judeţean fără să mi se argumenteze de ce. Îl dăm afară pe Slapciu, dar trebuie să argumentăm. De ce? Şi vorbeşte Petrescu? Suna în tot colegiul 4 să spună să voteze cu altcineva în afară de PP-DD. Eu am probe video, le-am pus la dispoziţie, dar nu s-a întâmplat nimic. Votaţi împotriva partidului, asta spunea“, a declarat Slapciu la Radio Infinit.

Ilie Petrescu a refuzat să facă orice fel de comentariu la această acuzaţie. „Nu vreau să comentez. Nu am mandat de la partid să vorbesc. 20 de ani nu s-a auzit de Slapciu şi în câteva zile nu va mai fi consilier şi nu se va mai auzi de el“, a încheiat acesta. (M.B.)

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: