Socolovski, susţinut de PDL Gorj la APM

Radu Socolovski, cel care a mai ocupat pentru o perioadă scurtă de timp funcţia de director executiv la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj, a confirmat ieri că va participa la concursul organizat de ANFP pentru ocuparea postului. Acesta se bucură şi de sprijinul partidului democrat liberal, Ion Ruşeţ declarând că i se pare o candidatură corectă.

Radu Socolovski se afla ieri în drum spre Bucureşti pentru a-şi depune dosarul de înscriere la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea funcţiei de director executiv. Chiar dacă a mai ocupat această funcţie în urmă cu câteva luni, fiind ulterior înlocuit cu Elisabeta Juveloiu, actuala directoare, Radu Socolovski îşi doreşte să revină din nou pe post. „Candidez pentru această funcţie deşi funcţia de director este trecătoare ea poate deveni după cum vedeţi şi ciclică. Îmi doresc să revin pentru că este un lucru pe care l-am început şi nu l-am terminat. Concursul este pe 14 decembrie timp în care îmi voi pune la punct toată bibliografia”, a declarat Radu Socolovski. Cât despre susţinerea de care se bucură din partea lui Ruşeţ, Socolovski a menţionat doar că „am primit aviz favorabil din partea partidului”.

Pe de altă parte, Ion Ruşeţ, preşedintele interimar al PDL Gorj, afirmă că abia joi în şedinţa CODA se va stabili exact dacă Socolovski va primi sau nu aviz favorabil. Cert este că Ruşeţ şi-a confirmat încă de ieri sprijinul pentru Socolovski. „Domnul Socolovski este singurul membru de partid care şi-a manifestat până acum intenţia de a ocupa această funcţie şi singurul care mi-a adus CV-ul. Mie mi se pare o candidatură corectă şi din punct de vedere profesional, este un om pregătit. Rămâne să vedem mâine dacă va primi sau nu aviz favorabil din partea partidului”, a declarat Ion Ruşeţ.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: