Șofer de TIR, condamnat după ce a înjurat un polițist pe facebook

Doru Stroe, un șofer de TIR din județul Gorj, a fost condamnat pentru ultraj, după ce a înjurat pe o rețea de socializare un polițist care îl lăsase fără permis. Stroe, care își spune pe facebook „Jmecherul Occidentului” a postat un video cu amenințări și înjurături greu de reprodus.

”Ai auzit, bă, Radule Mituțoiule, (înjurături). Și Poliția mă-tii în gură. Băăă, fraiere, tu ești, băăă, ești terminat (înjurături), că te mănânc cu beregăți, băăă, tu n-auzi că te mănânc? (...) Băăă, tu cu mine te pui mă, cu jmecherul Occidentului? (…) Bă, de nu ți-oi da cuțite pe gât…Ce mitralieră, mitralieră mă? Bă, îți dau în capu’ ăla sec 50 de gloanțe, bă. 50 și nu regret, niciodată! I-auzi. (înjurături) de polițai împuțit, de jegos. Cine ești tu, mă, Mituțoiule? Bă, tu ești un… Mă p… pe tine și-ți dau foc, fraiere. Te execut la moment, de aicea, din Germania. Dau ordin și te execut pe loc, acolo. (…) Fraiere, mi l-ai luat și mie? Ești terminat. Eu am pierdut 6.000 de euro din cauza ta. Și pentru asta, ești executat!Nu stau de vorbă, mafia rusă, pe tine…”, ar fi o mică parte din înjurăturile care i-au adus condamnarea lui Stroe.

Șoferul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și a fost obligat să-i plătească polițistului Mituţoiu Constantin Radu suma de 2250 euro.  

Vizualizări: 3,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: