Șofer încătușat și dus în arest

Un bărbat din Baia de Fier, judeţul Gorj, a ajuns pentru 24 de ore în arest pentru mai multe infracţiuni. Acesta circula pe str. Unirii din Târgu Jiu, cu o maşină, când a fost oprit de poliţişti. Prima constatare a acestora a fost că bărbatul de 45 de ani nu avea permis. A doua, că şoferul părea băut. A treia, că furase maşina. Bărbatul va rămâne timp de 30 de zile sub control judiciar.

Şoferul a refuzat să sufle în etilotest şi să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul a sustras autoturismul ce aparţine unei femei, din municipiul Bucureşti, care se afla parcat în faţa locuinţei acesteia din comuna Baia de Fier.

În baza probatoriului administrat în dosar, s-a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Ulterior, instanţa a stabilit să îl pună sub control judiciar pentru 30 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană care nu posedă permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi furt în scop de folosinţă.

Vizualizări: 4,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: