Şoferii, prinşi de radarele în „cascadă“

La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulaţie din judeţ, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Pe lângă prezenţa activă în trafic, poliţiştii au folosit aparatele destinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei de deplasare a autovehiculelor, unele dintre acestea fiind amplasate în „cascadă” în locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.

Acţiunile poliţiştilor au avut ca obiectiv depistarea cazurilor de nerespectarea a regimului legal de viteză, de depăşire neregulamentară, traversare neregulamentară a drumului public sau de neacordare de prioritate pietonilor.

Totodată, conducătorii auto opriţi ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză au fost controlaţi şi sub alte aspecte, respectiv: alcool, defecţiuni tehnice minore ale autovehiculelor etc.

Pe parcursul executării acţiunii, au fost constatate 148 de contravenţii, fiind depistaţi nu mai puţin de 70 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză.

Totodată, poliţiştii au reţinut 8 permise de conducere, dintre care unu pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, două pentru depăşire neregulamentară şi 3 pentru neacordare de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea părţii carosabile.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: