Sondaj pentru desemnarea candidaţilor PSD Târgu Jiu

PSD Gorj va organiza sondaj şi în municipiul Târgu Jiu, însă pentru stabilirea listei de consilieri locali. Asta concomitent cu sondajele anunţate pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar în 14 localităţi. Candidaturile primarului Florin Cârciumaru şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, au fost discutate din nou ieri, la Bucureşti, cu Liviu Dragnea. Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu, a anunţat că-şi doreşte încă un mandat de viceprimar.

 Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu i-au cerut din nou aprobarea lui Liviu Dragnea pentru a putea candida. În urma discuţiilor cu liderul de la nivel central, candidaturile ar putea fi validate. „Domnul preşedinte al Organizaţiei PSD Gorj, Florin Cârciumau, se află la Bucureşti împreună cu ceilalţi doi colegi ai noştri, domnul preşedinte Ion Călinoiu şi domnul secretar Milosteanu pentru a discuta aceste probleme cu preşedintele nostru, domnul Liviu Dragnea. Este foarte important pentru noi să finalizăm mai întâi discuţiile privind cele două candidaturi, pentru preşedinte Consiliul Judeţean şi Primăria Târgu Jiu”, a declarat Aurel Popescu.

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi candidaţi PSD la primăriile din judeţ, listele vor fi definitivate la sfârşitul acestei luni. Un sondaj de opinie va demara şi în municipiul Târgu Jiu în vederea stabilirii candidaţilor pentru Consiliul Local. „Suntem aproape de final cu sondajele de opinie în cele 14 localităţi. În Târgu Jiu se face un sondaj de opinie tocmai pentru realizarea unei selecţii pentru viitoarea listă de consilieri locali. La sfârşitul lunii februarie, avem atât listele cu candidaţii pentru primării, cât şi listele pentru candidaturile la Consiliu Local şi Consiliul Judeţean”, a precizat Aurel Popescu. Acesta nu exclude posibilitatea ca pe liste să apară nume noi. Potrivit unor surse, pesediştii Dincă Petrişor Roibu şi Iulian Dascăl nu s-ar mai regăsi pe listă pentru un nou mandat, iar Gabriel Giorgi ar candida pentru un post de consilier judeţean.

VICEPRIMAR

Aurel Popescu a anunţat că-şi doreşte un nou mandat de viceprimar, alături de Florin Cârciumaru. „În ceea ce mă priveşte voi rămâne pe lista de consilieri locali. Îmi doresc în continuare un loc pe lista de Consiliul Local de la Municipiul Târgu Jiu, dacă va mai fi posibil pentru 2016/2020, îmi doresc un nou mandat ca viceprimar, alături de domnul primar Florin Cârciumaru. Am făcut o echipă foarte bună şi sunt sigur că putem continua proiectele pe care le-am început”, a declarat Aurel Popescu. 

Vizualizări: 507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: