Sorin Boza: Sunt mândru de ce am realizat până acum

Managerul Complexului Energetic Oltenia se declară mândru de realizările sale în fruntea companiei energetice. Într-un mesaj pe Facebook, Sorin Boza le-a transmis contestatarilor săi că mineritul nu va dispărea prea curând, iar cei care vorbesc de asta „nu cunosc realitatea”.

Sorin Boza admite că, în acest moment, compania încă trece printr-o perioadă dificilă, dar dă asigurări că va fi depășită cu bine. Pentru asta, managerul CEO se bazează pe salariații din producție și pe echipa sa de care se declară mândru.

“Sunt bucuros și mândru de toată echipa de la CE Oltenia, începând de la lucrătorii de la bandă, până la colegii mei din directorat. Sunt voci care spun că mineritul și energia pe cărbune vor dispărea în timp. Sunt voci răzlețe care nu cunosc realitatea și vorbesc despre închiderea sau restructurarea energiei pe bază de cărbune. Să nu uite acele voci că mineritul din Gorj dă o pâine curată la cel puțin jumătate din populația acestui județ. De energia și mineritul din Gorj, depind direct sau indirect peste 150.000 de oameni. Eu sunt convins că atata timp cât noi vom exista ca echipă acest lucru nu se va întâmpla. Sunt mândru de ceea ce am realizat împreună până acum. Mai avem mult de lucru și sunt sigur ca alături de oamenii ce își doresc binele acestei companii vom reuși sa trecem și peste aceasta perioada dificila. Echipa CE Oltenia este cea mai bună si eu mă mândresc cu ea!”, a încheiat Boza.

Sorin Boza conduce Directoratul CEO din 2016. Anul trecut, compania a avut pierderi de 300 de milioane de euro. CE Oltenia se confruntă cu o lipsă de front de lucru fără precendent, din cauză că nu au fost făcute exproprieri în ultimii ani. Salariații se plâng de starea utilajelor, care duce la accidente de muncă. (A.A.)

Vizualizări: 2,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: