Sorin Cârțu regretă că Pandurii nu a reușit clasare pe locul 10

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri, după partida cu Oţelul, scor 1-0, că succesul obţinut este indiscutabil, dar regretă că nu a reuşit îndeplinirea obiectivului, clasarea pe locul 10, transmite corespondentul NewsIn.

"Prima şi ultima impresie contează. Am obţinut o victorie meritată, e un rezultat just, a fost un meci atractiv, între două echipe lipsite de grijile retrogradării. A fost o bătaie pentru locul 10, păcat că nu am reuşit să terminăm acolo, chiar speram că Dinamo va obţine un rezultat bun la Piteşti. Acum aşteptăm o decizie în cazul retrogradării Argeşului, pentru a mai spera la 10, obiectivul propus", a spus Cârţu.

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, crede că elevii săi puteau să obţină cel puţin un rezultat de egalitate şi a acuzat maniera de arbitraj a lui Cristian Balaj: "Îmi felicit echipa pentru atitudine şi joc, meritam cel puţin un egal, dar au fost unele faze dubioase, pe care nu vreau să le comentez. Intru şi eu în vacanţă şi nu am chef să mă duc la Comisii. Au fost nişte decizii controversate la ambele penalty-uri ale echipei Pandurii. Am vrut să scot echipa de pe teren, dar a fost un gest controlat, nu o scoteam, am vrut doar să pun presiune".

Pandurii Târgu Jiu a câştigat, miercuri, pe teren propriu, jocul cu Oţelul Galaţi, scor 1-0, în ultima etapă a Ligii I, într-un meci în care s-au acordat trei lovituri de pedeapsă, iar ambele echipe au intenţionat să se retragă de pe teren în prima repriză.

În urma acestui rezultat, Pandurii Târgu Jiu a ajuns la 43 de puncte şi a încheiat sezonul pe locul 11, nereuşind să îşi îndeplinească obiectivul, şi anume clasarea pe una dintre primele 10 poziţii. În schimb, Oţelul a terminat pe 12, cu 40 de puncte.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: