Şosele însângerate în judeţul Gorj

Şase accidente de circulaţie soldate cu 11 victime. Acesta este bilanţul evenimentelor înregistrate duminică pe şosele din judeţul Gorj. Neatenţia sau imprudenţa în conducere, precum şi viteza neadaptată la condiţiile de carosabil umed au fost principalele cauze de producere ale acestor accidente.

Primul accident s-a produs în jurul orele 16:50, poliţiştii din Tismana au fost sesizaţi telefonic de către un participant la traficul rutier despre faptul că pe DN 67 D Tismana, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. Se pare că un tânăr de 20 ani din Târgu-Jiu nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu nişte copaci din afara parţii carosabile, răsturnându-se. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare

Două ore mai târziu pe DE 79 tot din cauza vitezei un hunedorean de 47 ani, într-o curbă uşoara la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi, pătrunzând pe contrasens, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un târgujian de 57 de ani. În urma impactului au rezultat două victime.

Şi poliţiştii din Cărbuneşti au fost sesizaţi de un tânăr de 19 ani din comuna Berleşti, de un accident petrecut la Bustuchin. Aici un şofer din localitate nu a semnalizat corespunzător schimbarea direcţiei de mers, iar în aceste împrejurări a fost tamponat din spate de autoturismul condus de către apelant. O persoană a ajuns la Spitalul din Cărbuneşti.

În Teleşti, un motrean de 43 ani a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă a drumului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: