Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șoșoacă, amendată de trei ori

Diana Șoșoacă, senator, a primit trei amenzi după participarea la protestele anti-mască și anti-restricții de sâmbătă, din București. Jandarmeria Capitalei a emis pe numele parlamentarului independent sancțiuni în valoare totală de 4.500 de lei.

Au fost trei amenzi a câte 1.500 pentru participarea la fiecare dintre cele trei proteste - de la Piața Victoriei, din Parcul Izvor și de la Palatul Cotroceni, fără mască, fără a păstra distanța de siguranță față de alți participanți și fără a respecta limita de 100 de participanți. 

Aproape o mie de persoane au fost duminică la proteste, circa 30 primind amenzi. „Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare că n-o interesează”, a spus Lucian Bode, ministrul de Interne.

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: