Spălarea pe creier și pe fund

L-am văzut pe Radu Mazăre la Neptun TV. Săraca prezentatoare care-i vorbea cu dumneavoastră în timp ce țărănoiul o tutuia și-o repezea... Ce se întâmplă la Antena 3 când e invitat Voiculescu este nimic față de cultul televizat al personalității care i se construiește marelui primar, când vine la televiziunea proprie.

În sânul micii sale comunități cu siguranță fie sătule de el, fie înnebunite după geniul său, fie cumva anesteziate de nebunia lui tupeistă, Mazăre trece drept un tip coerent și cu idei. Ultima idee este să oblige fiecare patron de club din Mamaia să sponsorizeze un car alegoric cu dansatoare dezbrăcate care să cutreiere bulevardele stațiunii. Ați înțeles, da? Să-i oblige. ”Oricum, asta tot pentru ei va fi bine, pentru că sigur își vor scoate investiția de pe urma clienților”. Întrebat de prezentatoarea ușor cam prea indiscretă de ce care cu fete în dânsa goală, totuși, Mazăre a rânjit sincer și a zis ce știam deja: ”Ei, îmi și place mie, recunosc”. Marele gagicar Radu Mazăre, primar peste toate bunăciunile din județ, cam atâta minte are: vrea să dea o lege care să-i permită să mai pună mâna pe-o fesă prin lăzi de camioane. Cam la atât se reduce viziunea marelui conducător referitoare la succesul orașului și-al stațiunii alăturate: multă p***ă, să aibă pensionarii la ce se uita și să mai uite, astfel, de foame.

Pe de altă parte, ca s-o spunem pe aia dreaptă, abordarea asta neserioasă și vulgară a problemelor vieții poate fi preferabilă uneia serioase, dar stupide. Mai bine Mazăre decât Ponta, de exemplu. Mai bine care alegorice cu sex decât engleza aproximativă de la BBC a premierului, care a spus că principala preocupare a României este ”spălarea pe creier”. Știți și voi cum e cu gura aia a păcătosului. După asta cu creierul spălat eu l-aș fi întrebat direct ce părere are despre plagiatori, ca oameni.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: