Spălătoriile auto din Târgu Jiu lasă maşinile fără vopsea

Doi cetăţeni nu şi-au mai recunoscut autoturismele după ce le-au scos din spălătoriile auto din Târgu Jiu, nu din cauză că străluceau de curăţenie, aşa cum era normal, ci pentru că aveau culoarea schimbată.

Unii târgujieni s-au ales cu maşinile avariate în urma curăţirii acestora la spălătorii. Doi cetăţeni din Târgu Jiu au observat că dispăruse luciul şi culoarea autoturismelor după ce le-au scos din spălătorii. O altă persoană s-a ales cu ruperea dispozitivului de prindere a oglinzii în urma curăţirii interiorului maşinii. Pădubiţii au sesizat Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor, care a efectuat mai multe verificări la firmele reclamate. În urma controalelor s-a depistat că angajaţii spălătoriilor folosiseră detergenţi nerecomandaţi anumitor tipuri de culori. Pentru neatenţia salariaţilor, administratorii fimelor au trebuit să revopsească maşinile clienţilor.

Mihaela Răducanu, inspector şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor, a declarat: „Toţi cetăţenii au păstrat bonurile fiscale, iar  reclamaţiile au fost rezolvate pe cale amiabilă. Unui proprietar i s-a polizat maşina, altuia i s-a vopsit în întregime, iar celuilalt i s-a cumpărat tot suportul pentru oglinda din interior”.

În urma acestor sesizări, OJPC Gorj a extins controalele privind verificarea calităţii serviciilor oferite şi calitatea produselor de curăţare utilizate în spălătorii. Au fost verificate 12 spălătorii din Târgu Jiu, Rovinari, Mătăsari şi Bumbeşti Jiu. Astfel, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 19.000 lei. Inspectorii OJPC Gorj recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze bonul de casă pentru a putea proba în cazul în care, în mod justificat, se ajunge la reclamarea serviciului prestat în spălătoriile auto.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: