Spărgătorii de mașini Pițigoi și Pogonici, trimiși în judecată

Nu râdeți de numele lor pentru că luna trecută peste zece proprietari de mașini din oraș au rămas fără cuvinte când și-au văzut mașinile sparte într-o singură noapte de indivizi care, la acel moment, erau necunoscuți.

Radiocasetofoane și ce mai lasă oamenii prin mașină au fost furate „la minut” de hoții pe care Poliția i-a prins în doar două zile, acum dosarul instrumentat de procurori fiind înaintat Judecătoriei Târgu Jiu pentru judecarea celor care au dat spargerile. Cristian Corobea, Bogdan Fănel Pițigoi și Alin Stelu Pogonici au fost trimiși în judecată la sfârșitul săptămânii trecute, procesul lor urmând să înceapă azi, când, cel mai probabil, magistrații vor lua în discuție prelungirea mandatelor de arestare preventivă emise pe numele primilor doi.

„S-a reţinut că, în perioada 18-22.11.2013, inculpatul Corobea Cristian în complicitate cu Piţigoi Fănel-Bogdan, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale a sustras sau a încercat să sustragă prin efracţie, pe timp de noapte, în locuri publice, având asupra sa o armă, mai multe bunuri (radio-casetofoane şi acte de stare civilă) din 12 autoturisme ce se aflau parcate în diferite cartiere ale municipiului Tg.-Jiu. De asemenea, în noaptea de 18/19.11.2013, inculpatul Corobea Cristian a fost ajutat în calitate de complice la comiterea celor 9 acte materiale de furt calificat şi de Pogonici Stelu-Alin, care l-a transportat cu un autoturism pe ruta Pîrîul de Pripor – Tg.-Jiu şi retur, având asupra lui bunurile sustrase, acesta din urmă fiind recompensat pentru ajutorul acordat cu un radio-CD. Prejudiciul creat prin săvârşirea faptelor se ridică la peste 14000 lei şi a fost parţial recuperat”, au menționat anchetatorii.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: