Spartanul lui Grigoraş

Grigoraş şi-a găsit spartanul ideal. Adi Rusu e primul in toate la antrenamente si isi mobilizeaza colegii ca un veritabil lider. Rusu a primit cadoul ideal de ziua lui, victoria la Medias.

Spartanul Rusu a împlinit 28 de ani chiar în ziua meciului de la Mediaş. Colegii l-au răsplătit cu o victorie care i-a urcat pe panduri pe primul loc. „A fost un cadou deosebit. A fost prima dată când am jucat de ziua mea. Eram convins că colegii mei îmi vor face cadou victoria. Le mulţumesc”, spune Rusu.

Viera căpitan, Rusu lider

Chiar dacă Viera e căpitanul din teren al pandurilor, Rusu pare să-şi fi câştigat rolul de lider. Fundaşul e cel mai vechi jucător din lot, sosind la Pandurii în vara anului 2007. Rusu îşi ia în serios rolul la antrenamente şi îşi mobilizează colegii. „Îmi place să dau 100% şi la antrenamente şi la joc. Asta e viziunea mea, cum te pregăteşti aşa joci, cum îţi aşterni aşa dormi. Nu te poţi antrena mai uşor şi la meciuri să rupi norii. Dacă te pregăteşti bine, şi la jocuri dai totul. Nu m-am gândit să înscriu. Eu sunt plătit pentru altceva. Eu car pianul, nu cânt la el. Dacă e să marchez e bine, important e să câştige echipa. eu vreau să cânte bine orchestra, fiecare să-şi facă treaba cum trebuie”, spune fundaşul care nu e surprins de faptul că pandurii s-au cocoţat pe primul loc după 2 etape. „Dacă nu ai gânduri măreţe şi visuri mari nu realizezi nimic în viaţă. Noi nu ne-am propus să fim pe primul loc sau doi. Ne-am propus la fiecare meci să facem ce avem de făcut, să demonstrăm că anul trecut nu a fost o întâmplare clasarea pe locul 7 şi jocul frumos. La final tragem linie şi vedem unde suntem”, mai zice Rusu.

„Ceahlăul a demonstrat cu CFR că faţa nu e cea din prima etapă când au pierdut cu 5-0. E o echipă bună, arţăgoasă, muncitoare. Să nu uităm meciurile grele de anul trecut când am făcut două remize de 1-1. Avem şanse mari la victorie” Adrian Rusu, Pandurii

„Nu are rost să ne facem iluzii. Ar trebui să rămână toată lumea calmă, să nu viseze de acum. Sigur, şi eu şi jucătorii ne dorim o performanţă adevărată, care să rămână în memoria tuturor fanilor”

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

80 – de meciuri şi 4 goluri a strâns Rusu la Pandurii în cele 4 sezoane petrecute la Tg-Jiu

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: